FAQ

Reuma is een verzamelnaam voor verschillende ziektes en aandoeningen van gewrichten, spieren, pezen, slijmbeurzen en botten. Reumatoïde artritis en artrose vallen hier dus onder. Reumatische aandoeningen zijn niet te genezen, maar kunnen wel door medicatie onder controle gebracht worden.
Ja, dit wordt zelfs geadviseerd om te blijven bewegen. Het maakt botten en spieren sterk en houdt de gewrichten soepel. Luister wel goed naar de noden van je lichaam en rust voldoende tussen de inspanningen door. Ga niet over je pijngrens heen. Kies een sport die niet te belastend is zoals zwemmen en fietsen.
Pure Corporaflex is geschikt voor vegetariërs, maar door de aanwezigheid van vitamine D3 niet geschikt voor veganisten.
Vraag medisch advies bij gelijktijdige inname van anticoagulantia. Er kan mogelijks een interactie plaatsvinden tussen Curcuma, Boswellia en bloedverdunners. Eventueel kan geopteerd worden om te starten met Pure Corporaflex aan een lagere dosering.
Gezien er veiligheidsdata ontbreken, wordt Pure Corporaflex niet aangeraden bij zwangerschap of borstvoeding.
Vanaf 18 jaar. Dit is omwille van de aanwezigheid van curcuma in Pure Corporaflex. Er zijn immers geen gegevens over veilig gebruik door kinderen onder 18 jaar beschikbaar.
Het wordt goed verdragen. Bij hoge doseringen (boven 500mg per dag) is er melding van droge mond, hoofdpijn, huiduitslag, diarree en misselijkheid. Door het supplement in te nemen na de maaltijd, verminder je immers de kans op neveneffecten.
Vitamine D en vitamine C verbreden de werking van Pure Corporaflex en werken synergetisch met de natuurlijke bestanddelen in Pure Corporaflex.
Men kan Pure Corporaflex inderdaad combineren met Pure Magnesium.
Ja, dit kan zelfs synergetisch samenwerken. Omega 3 vetzuren werken ontstekingsremmend, MSM pijnstillend en glucosamine herstelt het kraakbeen.

Andere vragen? Contacteer ons